domingo, 28 de octubre de 2007

El Nàstic deixa perdre un punt a Sòria al darrer minut (1-0)

El Gimnàstic de Tarragona ha tornat a perdre, davant del Numància, i ja porta 4 jornades sense puntuar, una dada que els situa prop de la zona de descens i en una clara crisi. Si fins ara es deia que el Nàstic jugava molt bé però, avui podem dir que el Nàstic ha jugat malament i que ha fregat l'empat, però al minut 90 el Numància ha fet l'únic gol del partit.

Certament el Nàstic no ha estat a l'alçada i, tot i que ha fregat el fet de puntuar, val a dir que el rival, segon a la classificació gràcies a aquesta victòria, no ha jugat gens bé.

Un partit molt avorrit, en el que només s'ha vist una bona jugada a la primera part que Maldonado ha llençat fora. Un altre alicient perque Javi López es replantegi fermament l'estil de joc. La setmana que vé, el Nàstic rep l'Sporting de Gijón, fins aquest matí, l'únic equip que no havia perdut cap partit. Veurem si davant dels asturians, el Nàstic és capaç d'aconseguir sumar punts de nou. Si no, podrem parlar d'una ferma crisi a Tarragona.

FOTO: Javi López, en una imatge d'arxiu, l'entrenador del Nàstic que tindrà una dura setmana per convencer als seus aficionats que l'equip encara pot jugar bé i guanyar.

No hay comentarios: