domingo, 28 de octubre de 2007

El Reus aconsegueix situar-se segon en una setena jornada de més sorpreses a la OK Lliga

La setena jornada de l'OkLliga va demostrar de nou que en aquesta competició no hi haurà cap pista fàcil, i que les lluites per entrar a la Copa del Rei i per evitar el descens seran terriblement ferotges.
El Reus va superar al Noia al partit estrella fet que els situa segons, el Barça va fer la feina a la segona part, i el Blanes no va aprofitar la ocasió de col·locar-se segon després de perdre davant un Vilafranca superior.
A la zona baixa, els cops seran durs per la victòria del Voltregà a la pista de l'Igualada, que obre de bat a bat la lluita per eludir el descens.

ALNIMAR REUS DEPORTIU - NOIA FREIXENET, 4-1

La Crònica de Sergi Sabaté

NO N'HI HA PER TANT. El Reus va aconseguir ascendir fins a la segona posició sense fer un gran partit, tot i acabar golejant a un Noia que va desafinar en defensa a la segona part. En tot cas, els de Sant Sadurní van obrir el marcador amb un gol de Joan Feixas que va aprofitar un rebot dins l'àrea. Es posaven bé les coses pels visitants. A més, l'enreixat defensiu dels homes de Ferran López portava de corcoll la davantera reusenca, que no trobava forats per entrar a la porteria d'un encertat Luis Gil. L'empat de Jordi Garcia al minut 23, va arribar amb una potent canonada des de lluny del capità. Encara amb el 0-1, però, Jepi Selva va errar un penal que hauria ajudat, i molt, als visitants. La segona part va començar amb molta rapidesa per part dels dos conjunts, que miraven de posar-se per davant obrint-se més al davant. Després d'incisius atacs per totes dues bandes, va ser Jordi Garcia qui marcava el 2-1 liquidant un cara a cara amb el porter. Amb l'avantatge, els reusencs van passar a controlar el partit, després d'haver anat a remolc una bona estona. El marge a l'electrònic era tan curt que en qualsevol moment podia arribar l'empat davant la pressió a la desesperada dels visitants. Al final, però, va aparèixer Pedrito Gil i en un minut i escaig li va clavar al seu germà dos gols que van sentenciar el matx i van permetre gaudir d'una diferència excessiva pel que es va veure sobre la pista.