miércoles, 24 de octubre de 2007

El Reus perd la Supercopa (2 a 1)

El títol s'ha perdut... el Reus manava en el marcador per 2 a 0, un resultat que hagués forçat la pròrroga que de ben segur hagués acabat guanyant . Després dels dos golassos de Marc Gual i del "Negro" Páez, Alberto Borregán ha fet el fatídic 2 a 1 que ha condemnat el Reus a perdre altre cop un títol davant del Barça a la seva pista.

Ànims Reus! Endevant! l'Endemà està amb tu!

La Crònica:

El Barça s'ha endut la Supercopa d'Espanya d'Hoquei després de perdre per 2 gols a 1 al Pavelló del Reus Deportiu, fent valer el 4 a 2 de l'anada. Amb tot, fins als dos darrers minuts, el Reus forçava la prórroga amb un 2 a 0 al marcador, un resultat que encoratjava els roig-i-negres que de ben segur s'haguessin endut la victòria en el temps afegit. Però un gol d'Alberto Borregán després de girar-se sobre sí mateix i batent un més que ferm Trabal, ha resolt l'eliminatòria de cara als blaugrana. El Reus Deportiu d'hoquei ha deixat escapar el primer títol de la temporada en un dia en el que els aficionats roigs-i-negres han gaudit d'un gran espectacle esportiu.

El millor dels locals ha estat sense cap mena de dubte Pedrito Gil, un jugador que ha desestabilitzat la defensa del Barça mil i una vegades. Només li ha mancat marcar. De la seva banda, Borregan ha estat decissiu pels blaugrana, i no només pel gol, sinó també per la seva contundència en defensa.

Lluís Teixidó, que avui tornava a Reus amb la samarreta de l'etern rival, ha rebut una càlida acollida per part del públic que l'ha aplaudit fins a la sacietat. Molt diferent del que li va passar al Negro Páez a Barcelona.